Altra tiedote 5/23

Vuonna 2021 päätin tuoda Altraa enemmän ihmisten tietoisuuteen Hämeenlinnassa ja miksei samalla koko Suomessa. Juokseminen ja juoksukengät ovat minulle intohimo ja Altrassa on kaikki, mitä kengiltä toivon; jalanmuotoisuus, kantakorottomuus, vaimennus, maltillinen kärkikäynti. Se on terveysnäkökulmasta täydellisin kenkäbrändi ja lisäksi sen tarina, mikä alkoi vuonna 2010 on upeaa kuultavaa. Altran arvot kohtaavvat omien arvojeni kanssa ja Altra on paras koskaan pitämäni kenkä. Se on ainut laatuaan.

 

Yritykseni pääpaino on koko ajan ollut TULE kuntouttaminen ja Altra tuli mukaan intohimostani juoksuun ja parempiin juoksukenkiin. Tiedostan markkinoilla olevien vaihtoehtojen puutteet ja sen, kuinka vaikea hyviä ja sopivia kenkiä on nykyään löytää. Valitettavasti Altran hintojen voimakkaan nousun takia päätin, että vuonna 2023 en enää uusia tilauksia tee. Jatkaminen olisi enimmäkseen iso riski ja ajankäyttöön suhteutettuna järjetöntä. Altra bisnes on erittäin aikaavievää ja tämä on muulta toiminnaltani pois. 

 

Olen todella kiitollinen siitä, kuinka hyvin Altra on otettu tässä kaupungissa vastaan ja ylpeä siitä, mitä sain aikaa. Sana on levinnyt ihailtavaa vauhtia ja olen erittäin ylpeä itsestäni ja teistä muista Altran käyttäjistä, joita on merkittävä määrä jo tässä kaupungissa. Jokainen kohttaminen teidän kanssa on ollut erittäin mielekäs ja antoisa. Altralle on selkeästi kova kysyntä. Niin hienoa kuin olisikin jatkaa tämän hienon brändin parissa, koen, että resurssini tulevat monin paikoin tässä kohtaa vastaan ja toivon Altran löytyvän isommin jatkossa tästä kaupungista. Ajankäytöllisistä syistä nyt hintojen merkittävästi noustua on minun aika keskittyä kenties vieläkin rakkaampaan eli kehittää yritystäni TULE osaamisen saralla entistäkin paremmaksi. Haluan olla matalankynnyksen täsmäapu TULE oireilusta kärsiville. Työni on enimmäkseen huolellista oireilun syiden selvittämistä, syiden avaamista ja näihin syihin vaikuttamista. Ainoastaan syynmukainen hoitaminen on tehokasta! Autan teitä siis jatkossakin pääsemään oikealla tavalla liikkeelle TULE oireidenne voittamiseksi. 

 

Hyvää kevään jatkoa jokaiselle!

 

Ystävällisin terveisin 

Veijo Marin

Naprapaatti

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn